refisa
  Refisa
La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva darrera actualització i ha d'ésser considerada com una informació introductòria per a l'usuari, relativa als serveis, productes i a altres informacions que contenen aquestes pàgines. L'usuari pot confirmar la data d'actualització de qualsevol informació, si ho sol·licita, mitjançant la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició en aquesta mateixa web.

Refisa rebutja la responsabilitat que es deriva de la mala utilització dels continguts i es reserva el dret a actualitzar-los quan desitgi, a esborrar-los, limitar-los o impedir l'accés a aquests, de forma temporal o definitiva.

Refisa rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per Refisa o no publicada en nom seu. De forma especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links), amb les pàgines web de Refisa.

 
 
Refisa no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d'utilitzar ordenadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador o per la utilització de versions no actualitzades d'aquest. En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal i de la LSSICE, dono el meu consentiment per a que aquestes dades siguin incloses en un fitxer automatitzat del que és titular Refisa i que seran utilitzades per contestar la consulta i  l’informem que les dades que ens faciliti a través d'aquest formulari no es destinaran a altres finalitats ni tampoc es facilitaran a terceres parts.

L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se a Polígon Industrial "El Segre" Parcel·la 400 C - 25191 Lleida o mitjançant l'adreça de correu electrònic refisa@refisa.com.


- Descarrega't l'avís legal

 
Avís legal designed by Beat